Kyse on siis siitä hurrikaanista, jonka jälkimaininkeja valuu edelleen takapihalta poispäin. Päivällä satoi reilusti kaatamalla. Tulipahan kunnon uima-allas takapihalle päivällä. Piti käydä haraamassa oksia ja lehtiä pois veden tieltä. Joihinkin paikkoihin oli ahtautunut roskia padoksi asti ja vettä oli paikoin pohkeeseen asti. Onneksi asumme rinteessä, joten vesi valuu naapurin puolelle ennen pitkää.

Eilen kävin Fairfaxin oikeustalolle jättämässä nimenmuutoshkemukseni. Vastauksen saan parin-kolmen viikon päästä postilaatikkoon. Oikeustalo oli melkoinen hullunmylly. Luulin hoitavani asiani puolessa tunnissa, mutta ei onnistunut. Autoa ei voinut parkkeerata minnekään lähikaduille, vaan maksulliseeen parkkitaloon korttelin päähän. Ihmisiä oli melkein yhtä paljon kuin lentoasemilla yrittämässä sisään oikeustaloon, jossa aivan ensimmäiseksi eteen tuli turvatarkastus. Kamerakännyjä ei saanut viedä sisälle asti, vaan ne takavarikoitiin hetkeksi. Oikea luukku löytyi hieman etsien ja onneksi jonoa ei ollut.

Tänä aamuna olin ensimmäisen kerran opettamassa alkeissuomea yhdelletoista amerikkalaiselle. Mukavaa oli. Kielikoulun järjestää http://www.finnschool.org/