Näyttää siltä, että vuoden kuluttua nostamme kytkintä täältä. Miehen työkomennus loppuu ja paluu takaisin on edessä. Asioilla on aina puolensa, ja riippuu siitä, mistä vinkkelistä katsoo, onko asia hyvä vai huono. Minä ihan mielelläni lähden takaisin omaan elämääni, työn ja ystävien pariin. Tuo kaikki on ollut ikäänkuin katkolla täällä ollessa. Silti kolmessa vuodessa moni asia on ehtinyt muuttua. En odota paluuta entiseen, vaan  ikään kuin aloitan alusta.Työpaikallani kuitenkin taitaa olla uudenlainen innostus ja fiilis päällä tällä hetkellä.

Voi olla, että ensi syksyä kyynelehdin uusien ystävieni, Valerien, Mikon, Markin, Sannan ja Ghitan, perään, jotka jäävät tänne. Onneksi osa on suomalaisia jotka luultavasti palaavat myös takaisin kotiin, joten voimme pitää yhteyttä Suomessa. Mukava on tietenkin päästä tuttujen ystävien pariin takaisin.

Luulen, että moni suomalainen pitää mua mielenvikaisena, kun haluan pois tästä auringosta ja kuumuudesta takaisin viileään, sateiseen syksyyn ja jäiseen talveen. Haluan syksyn metsään, puhtaaseen luontoon, vihmovaan loskaan, kylmään avantoon ja puhdistavaan saunaan.