Eilen kylävieraamme lähtivät Costa Ricaan. Oli yllättävän helppoa ajaa Reagan Nationalille, vaikka ajettiinkin Pentagonin vierestä. Ei onneksi tarvinnut ajaa ko. rakennuksen ympäri. Liikennettäkin oli melko vähän, joten selvisin keikasta alle tunnissa.

Hain Pyryn kymmenen aikaan sleepoverista. Pojat olivat aivan kuolleita, silmät seisoivat kaikilla päässä, koska yö oli mennyt valvoessa. Perheessä on kaksi kissaa ja koska en antanut lupa Pyrylle jäädä taloon yöksi, isäntäperhe oli laittanut pihalle yöksi kaksi telttaa ihan Pyryn takia. Siellä pojat olivat keskiyöllä häärineet jonkin aikaa, mutta palanneet sisälle taloon kahden aikaan. Tiedä oliko pimeänpelko vai kylmyys tehnyt tehtävänsä. Pyryn lauantai kuluikin sitten nukkuessa ja siksi Visan lauantai meni lähinnä piirrellessä Pokemoneja ja lukiessa. Nyt juuri poikkelit ovat mielipuuhassaan ulkona trampalla. Ilma on kaunis ja aurinkoinen.

Toimiston Grethe piti kesäbileensä eilen. Siellä oli porukkaa n. kolmisenkymmentä. Joitakin uusiakin kasvoja oli joukossa. Targetista Grethe oli hankkinut isoon kauniiseen puutarhaansa ison ihanan gazebon, jossa oli kiva istuskella kaukana auringon pistävästä paahteesta. (Saan nykyisin melko helposti päänsäryn suorassa auringossa olosta.)

Täällä skandinaavit viettivät juhannusta eilen. Meillä juhannus sujuu perjantaina suomalaisten kesken ilman Mikaa, joten se siitä hääpäivästä. 

+28 aurinkoa