Vuokraisäntäkävi eilen. Oli harvinaisen ystävällisen oloinen. Hämmästeli muutamia meikäläisen tekemiä muutoksia ja istutuksia. Olen laittanut puutarhaa hieman. Se ei ole iso, mutta kyllä sinne jotakin mahtuu. Pensasmustikka nököttää nyt korkeiden mäntyjen juurella. Ostin tarkoituksella ison taimen, jotta saamme jo tänä kesä satoa maisteltavaksi. Kärhöt kituuttavat aidan reunalla. Vielä ei näy alkuja. Laitoin kärhöt maahan syksyllä, samoin kuin yhden pioninkin. Toivon, että kasvavat. Maa on melko savista ja kovaa. Sen kaivaminen on työlästä ja sitä on pakko muokata turpeella, että se ei kovetu, kun kaatosateet tulevat.

Huomenna pitäisi tulla kevään ensimmäinen kunnon ukonilma. Muistan aiemmalta kerralta täältä1997 elokuulta komean ukonilman, jolloin illan pimeys hetkeksi aina hävisi, kun sarjasalamointi tapahtui. En ole ikänä nähnyt niin hurjaa salamointia. Katselimme sitä kerrostalon katolta, josta näki melko pitkälle.

Pihaan olen hankkinut vielä vadelmaa, karhunvatukkaa, päivänliljoja, kuunliljoja, lisää kärhöjä, rosmariinia ja yksivuotisia yrttejä. Autotallissa ikkunalla kasvaa siemeniä mm. erilaisia päivänsinejä, kärsimyskukkaa, thai-basilikaa, mustasilmäsusannaa ja persiljaa. Laitanpa kuvia sitten kun ilmestyvät purkkeihin.