taas saan kirjoitettua mitään. Kaikenlaista on tapahtunut, kuten mm. ystäväperheen vierailu, jolloin tuli tehtyä eri asioita kuin arkena. Kävimme mm. katsomassa tosi onnetonta musikaalia, jonka Post arvioi yhdeksi parhaimmista, joita D.C.:ssä on nähty. On pakko oppia, ettei täkäläinen kulttuuri ole samaa tasoa kuin Euroopassa. Vertaan esim. teatterikipaleihin, joita on tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana katsottua Lontoossa. Kävimme vieraiden kanssa eka kertaa myös lätkämatsissa. Vierailevana tähtenä kävi San Josen Sharks, jonka suomalaisvavistus, Nieminen, sai lapset kiljumaan äänensä käheäksi. Suomalaismolke oli flunssassaottelun aikaan. San Jose voitti D.C.:n Capitalsit.

Nyt aurinko paistaa kauniisti ja räystäät tippuvat. Lunta tuli viikonloppuna parikymmentä senttiä edellisten päälle. Lämpöä on melkein kymmenen asetta (50F), joten huomenissa ruoho taitaa vihertää uudelleen. Tästä alkaa puutarhanhoito. Olen suunnitellut pihaan pieniä lisäyksiä kuten mm. vadelmaa, pensasmustikkaa, päiväliljoja, kärhöjä, raparperia sekä yksivuotisia köynnöksiä.

Vieraiden suuri innostus thaimaalaiseen ruokaan innoitti kovasti, joten olen yrittänyt wokata muutamia thai-ruokia. Netistä löytyy niin mukavan paljon reseptejä, tarvitsi sitten thai- tai muuta ruokaa. Keittokirjoilla ei oikeastaan tee enää paljoakaan, ehkä kuvien vuoksi niitä voi hankkia, mutta muuten kaikki tarvittava ja enemmänkin löytyy netistä.

420799.jpg